Wenzhou Eugenia szemüveg gyár

Kiváló minőségű termék, professzionális szolgáltatás, amely a lézeripar legfontosabb szállítója!

Haza > Kiállítás > Tartalom
előny
- Apr 22, 2017 -

A káprázatos napszemüvegek aktívak a napsütésben, így ingyen. Tény, hogy a napszemüveg ellenáll a napnak, nem tudja megakadályozni a szennyezés károsodását, ezért vékony ellátás, hogy az arc nem tud lógni Oh.

A napszemüveg karbantartása, mint az általános szemüveg karbantartása, a takarítás, az átfedés, a tárolás kialakulása. De a napszemüveg gyakran elkopott, véletlenül karcolódott, ezért van néhány apró részlet, amely emlékeztet arra, hogy a napszemüvegek ragacsosak, nem használják a körmöket, egyszerűen megkarcolják a felületet.

Amikor a napszemüvegek nem viselnek, sok ember könnyedén felakasztja a fejét, gallérját vagy zsebét, ezúttal a test nem lehet túl sok akció az eltörés vagy a zuhanás elkerülése érdekében. Vagy valaki behelyezi a kézitáskába, ajánlatos először a kemény szemüveg dobozt, majd a táskába helyezni, hogy ne legyen kulcs, fésű, réz és egyéb apró tárgyak viseljenek lencséket, vagy szennyezett rúzsot és más kozmetikumokat , Ne éles tárgyak ütközését.

A napszemüveget viselő család vezetése nem visel gyakran a kezét a műszerfalon vagy az ülésen, ez egy nagyon rossz szokás, meleg időjárás lesz a csavart szemüveg nem prototípus, különösen a műanyag keret így van, a legjobb a felszállás, vagy A dobozban lévő üvegeket.