Wenzhou Eugenia szemüveg gyár

Kiváló minőségű termék, professzionális szolgáltatás, amely a lézeripar legfontosabb szállítója!

Haza > Kiállítás > Tartalom
Anti-UV bevonat
- Apr 22, 2017 -

A szemkárosodás egyik legsúlyosabb oka: UV. A frekvenciától és a hullámhossztól függően az UV két kategóriába sorolható: UVA és UVB.

Természetes szemvédő mechanizmusként az emberek szeme a szaruhártya felszívja az összes ultraibolya B-t és az ultraibolya A legtöbb részét. Mindazonáltal még mindig van része az UVA-nak, amely eléri a szemlencsét. Az UVA hosszan tartó felszívódása szürkehályoghoz vezethet, a szaruhártya kis mennyiségének elérése az ultraibolya A retinájának eléréséhez retinális makula degenerációhoz vezethet, és a makuladegenerációt a 65 év feletti idős emberek okozzák a vakság fő oka. Hosszú expozíció intenzív ultraibolya fény okozhat szemrák vagy aktin keratitis, ami a gyulladás a retina. Ez a helyzet gyakran a téli napsütéses, napos szabadban történik, a hó tükrözi a napfényt, amelyet gyakran hívnak a vakok.

A napszemüvegek jó UV-álló bevonattal rendelkeznek, amely kiküszöböli az UV-sugárzást, és biztosítania kell, hogy a napszemüvegek kiszűrjenek két UV-t. A napszemüvegnek jeleznie kell, hogy a napszemüveg milyen mértékben nyújt UV védelmet, és amire szüksége van, 100% -os védelem.

Egy pár: A napszemüveg előnyei

Következő: Vertex eltérés