Wenzhou Eugenia szemüveg gyár

Kiváló minőségű termék, professzionális szolgáltatás, amely a lézeripar legfontosabb szállítója!

Haza > hírek > Tartalom
Vásárlás
- Apr 22, 2017 -

1, az emberi test önvédelmi az ösztönös reakció, a szemek találkozott erős fény, a tanuló természetesen kisebb lesz, így az UV-energia csökkentése szemében, miután a UV-funkció a szemüveg, akkor Hogy a tanuló zoom, valamint ez a szemüveg nem izolálják az ultraibolya fény szerepe, majd a szemek megegyezik az ajtó nyitva, hagyja, hogy az UV a szembe károkat lehet képzelni.

2, a napszemüveg blokkolja az UV-t, mert a különleges bevonatú réteggel ellátott lencse és a rossz minőségű napszemüvegek nemcsak nem blokkolják az ultraibolya fényt, hanem a lencse áttételének komoly csökkenését is, így a diák nagyobb, de számos ultraibolya Fényt a sérült szemekbe. Ráadásul a gyenge lencse az embereket hányingert, feledékenységet, álmatlanságot és egyéb vizuális fáradtság tüneteket is okoz.

3, a nap lencséje színe a világos szürke, barna vagy könnyű füst a kiváló, majd a zöld, sárga, kék, stb, piros csak a napozás vagy a hó használata.

4, a polarizált napszemüvegek legjobb használata, mert gyengíthetik a fény fényét.

5, ha napszemüveget visel, mások világosan látják a szemét, akkor az objektív színe túl sekély.

6, amikor a nap le a hegyről, akkor a legjobb, ha eltávolítja a napszemüveget, különben gyenge a fény, ahol a látás hatással lesz.

7-nek kell lennie a rendszeres optikai üzletnek, hogy választania kell a napszemüvegek anti-UV funkciójának rendszeres gyártója.

8, válassza ki a lencse felületének figyelmét.

9., a vásárlás a napszemüveget, attól függően, hogy az anyag világos, hogy megítélje. Kiváló minőségű napszemüvegek vásárlására csak annyit lehet tenni, hogy az optikai szaküzletbe, a rendszeres optikai üzletbe vásároljon napszemüveget.

Egy pár: Mi a vakító?

Következő: Objektív jellemzői