Wenzhou Eugenia szemüveg gyár

Kiváló minőségű termék, professzionális szolgáltatás, amely a lézeripar legfontosabb szállítója!

Haza > hírek > Tartalom
Osztályozás használata
- Apr 22, 2017 -

A napszemüveg használata általában napernyőre, világos napszemüvegre és speciális célú napszemüvegre osztható három kategóriában.

Az úgynevezett napernyő, ahogy a neve is sugallja árnyékolásra, a napsütésben lévő emberek általában a pupillaméret beállítására támaszkodnak, hogy beállítsák a fényáramot, amikor a fényintenzitás meghaladja az emberi szem szabályozási képességét. Emberi szem. Tehát a szabadtéri tevékenységekben, különösen nyáron, sokan használják a napernyőt, hogy megakadályozzák a napot, hogy csökkentsék a szem által okozott fáradtság vagy irritáció okozta könnyű károkat.

Napfényes napszemüvegek, amelyek napfényként blokkolják a napfényt, de gazdag színei mindenféle ruhához használhatók, erős dekoratív hatású. A világos színű napszemüvegek a gazdag színek, a különböző stílusok, minden korosztály fiatal családjának köszönhetően a divatos nők inkább kedvenc pluszuk. A speciálisan használható napszemüvegek erősen képesek blokkolni a napot, amelyet általában a tengerparton használnak, síelést, hegymászást, golfozást és egyéb erős napfényt, az UV-ellenállást és az egyéb mutatókat magasabb követelményeket támasztanak.

Különböző emberek csoportjai különböző preferenciák és különböző felhasználási módok szerint választják a napszemüveget, de a legfontosabb az, hogy megvédjék a viselő biztonságát és a látást a sérülés alapelveiről. Csökkentse a fény stimuláció, attól függően, hogy az anyag nem egyértelmű deformáció, anti-UV, a színfelismerés nem torzítás, pontos azonosítása a közlekedési jelek, napszemüveg kell az alapvető funkciója. Ha a fenti funkciók hibásak, a napszemüveg elvesztése, a szerepe szédülést, szemérzékenységet és más tudatosan nem felel meg a tüneteknek, és néha nem reagálnak, védekező illúzióra és járási illeszkedésekre és balesetekre vezetnek a közlekedési balesetek. Nem csak a stílusra összpontosít, és nem veszi figyelembe a benne rejlő minőséget.

Egy pár: Lencseosztályozás

Következő: Arc módosítás: